PİERRE CARDİN HALI

Bir dünya markası olan Pierre Cardin halı dünyasında etkileyici tasarımları, şık ve zarif tasarımları ile kalitesinden vazgeçmeden kendini kanıtlamış bir markadır. Her tarza uygun halı modelini bünyesinde barındıran Pierre Cardin halı tüm marka modelleriyle sitemizde mevcuttur.

Pierre Cardin Halı ile ister klasik, ister retro, isterse de modern tarzda döşemiş olduğunuz mekanlarınızı göz alıcı hale dönüştürebilirsiniz. Pierre Cardin Halı özellikleri arasında yer alan tozum az özelliği ile toz dağılmasını ve tüylenmeyi %65 oranında engelleyerek sizlerin ve bebekleriniz için daha sağlıklı bir ortam oluşturmanıza yardımcı olur. Pierre Cardin halı temizliğine düşkün tüketicilerimizin ilk tercihi olmuştur. Pierre Cardin halının bir diğer özelliği ise; halı üzerine dökülen sıvının halı içine işlemesini engelliyor olmasıdır. Bu özelliği sayesinde Pierre Cardin halı temizlik işinizi oldukça kolaylaştırır. Pierre Cardin halı kare modellerinin yanı sıra oval ve daire modelleri ile tüketicisinin tercihlerine cevap vermiştir Ayıca Pierre Cardin halı modelleri arasında yer alan saçaklı ve saçaksız birçok model sitemizde sizlerle…

Pierre Cardin halı tüm yaşam alanlarınızda tercih edebileceğiniz renk, desene sahip modelleri ile cazip fiyat seçenekleriyle sitemizde sizlerin beğenisine sunulmuştur. Pierre Cardin yolluk modelleriyle her kesimden insanın tarzına uygun birçok modeli ile halı dünyasının gözbebeği olmuştur. Pierre Cardin halı yolluk modellerinin yanı sıra salon, mutfak ve hollerinizin dekoruna uygun pek çok modeli ile Pierre Cardin halı yorum yapan her tüketicimizi mutlu kılmıştır.

Pierre Cardin kesme yolluk modelleri ile belirli ölçülere uymayan alanlarınız için tercih edebileceğiniz şık ve kaliteli birçok modele sahip markadır. Pierre Cardin kesme yolluk ebatları 80cm/ 100cm/ 120cm/ 160cm olarak tüketicinin tercihine uygun şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca Pierre Cardin Çocuk Halı modelleri çocuklarınızın sağlığı açısından risk teşkil etmeyecek şekilde üretilmiştir.

Her kesimden insanın tarzına cevap verebilen Pierre Cardin Halı fiyat olarak yine her kesimden insanın satın alabileceği her bütçeye uygun halı modelleri ile kalitesinden ödün vermeyerek farkını ortaya koymuştur. Pierre Cardin Halı; kaliteli ve ekonomik fiyatlarıyla, her ebat ve ölçüde tüm modelleriyle sitemizde sizleri bekliyor.