Halı ev dekorasyonunu tamamlamada büyük yer kaplıyor. Her odaya uygun şekilde halı modeli bulmak mümkün. Sizlere düşen zevkinize hitap eden halı modelini seçerek o atmosferi yakalayabilmek.

Halı modelleri klasik, modern, vintage ve country gibi birçok modelde üretilmektedir. Koltuklarınıza, perdelerinize, mobilyalarınıza uygun renk ve desende halı modelleri seçebilirsiniz. İsterseniz farklı bir halı modeli seçip de odanızda farklı bir ortam da yaratabilirsiniz.

Halıların birçok özelliği vardır. Kışın yerlerin sıcak olması sizin için önemliyse yün? Halı tercih etmelisiniz. Ufak tefek kazaları önlemek için kaydırmaz halı tercih edebilirken, çocuk ve bebek odaları için anti bakteriyel halı tercih edebilirsiniz.

Halılar birçok modelden oluşur. Renk, desen gibi sınıflara ayrılır.

Odanız dar ise açık renklere sahip halı modeli kullanarak ferah bir ortam meydana getirebilirisiniz. Kahve tonları kullanarak daha asil ve zengin bir ortam elde edebilirsiniz. Sıradan odanıza desenli halı modelleri kullanarak hareketlilik katabilirsiniz. Mutfak için kaşık-çatal-kahve fincanı desenli halı modelleri seçebilirken, çocuk ve bebek odanız için karakterler, araba, bebek desenli halı modelleri seçebilirsiniz.

Kesim olarak yuvarlak, kare, dikdörtgen ve oval şeklindedirler. Kullanacağınız alana ve zevkinize göre istediğinizi tercih edebilirisiniz. Saçaklı halılardan tercih edip daha modern bir atmosfer yakalayabilirsiniz.

Rahat kullanım olanağı veren halılar ile evinizde bambaşka bir hava katabilirsiniz. Üstelik her bütçeye uygun, müşterinin alım gücüne hitap eden fiyatlar arasında değerlendirme yaparak evlerinize yeni görüntüler kazandırabilirsiniz.