ANGORA HALI

Angora halı 2001 yılından itibaren sizlere güvenle halı sunmakta. Angora halının en büyük amaçlarından biri evinize halı tercihi yaparken diğer yanda da sizin sağlığınızı korumak evinizde, iş yerlerinde kullandığınız halılarla sizleri memnun etmek.

 Doğru seçim önerisi ve fiyatlandırmada sizleri memnun etmek en büyük arzumuzdur. Evinizin güzelliği kadar fiyatları da sizler için çok önemlidir. Angora halıda m2 fiyatı 115 ₺ den başlayan fiyatlardır. Ürün seçimi yaparken bir önemli konu da fiyatı olduğunu bilmekteyiz. Sizleri de düşünerek fiyatlandırma listemizi güncelledik.

Angora halı yeni serileriyle sizleri çok memnun edecek. Angora halı sizlere güven huzur ve şıklık katarken uygun fiyatlı halıları sunmakta ayrıca özen gösterir. Her zevkten her tarza ifade eder. Angora halı klasik modellerden spor modellere aradığınız her modelde halıyı bulmanıza yardımcı olur.

Angora Everest halının dokusu kullanıldığı odanın kalitesini belirler. Ciddi tarzda sıcak bir görünüş sağlayan bukle bir halının tercihi evinizde mükemmeli sağlar. Seçilen halının rengi ve tarzı sizin hayat tarzınızı ifade edecektir.

Angora halıda elyafın sıklığı direkt olarak halının kalınlığını ve kalitesini belirler. Hav ağırlığı daha fazla olan modeller daha dayanıklıdır.

 Angora Rustik halılarda bir metre uzunluktaki elyaf ipliklerin çok ve yoğun olması halılarımızın kaliteli olduğunu belirtir. Yüksek büküm sayısına sahip modellerimiz düzleşmeye ve eğilmeye oldukça dayanıklıdır.

Angora halıdaki konfora bayılacaksınız. Yumuşak rahat ve modern halılar evinize çok yakışacak. Uygun fiyatlı Angora halıları sitemizden temin edebilirsiniz.

Angora halının yeni serisindeki rahatlığa bayılacaksınız. Hem rahat dokusu hem de tozsuz özelliğiyle her bayanların vazgeçilmezi haline geldi.

 Angora halıdaki ilmek sıklığı, halının yoğunluğunu belirtir. Angora halı yoğun ipliğinden sık dokumaya kadar özenle dokunulduğu için aşınmaya ve düzleşmeye oldukça fazla dayanıklıdır. Angora halının yoğunluğunun fazla olması, görünüşün daha iyi görünmesi ve daha rahat yürünen zemin olmasını sağlıyor.

  Angora halılardaki akıllı koruma özelliğini çok seveceksiniz. Akıllı koruma teknolojisi sayesinde halılar leke tutmaz. Bir şey döküldüğü zaman anında lekeyi yüzeyinde tutar ve kolay temizlemede size çok önemli fırsatlar sunmaktadır. Angora halıların ipliği leke tutmaz sizleri memnun ve mutlu hissetmeye son derece yardımcı olur. 

 Angora halıda bu kadar imkânlara fırsatlara ve kullanılışlılara rağmen fiyatlarında hiçbir değişlik yapmıyor. Piyasadaki zamların ve halı fiyatların artışına rağmen fiyatları her bütçeye uygun olarak ayarlanıyor.

 Angora halıda piyasadaki değişime rağmen fiyatlarını aynı tutup zam yapmamıştır. Uygun fiyatlı Angora halılar her ortamlara ayrı ayrı hava katacak. Angora halıda 4m2 450 ₺’den, 6m2 700 ₺’den fiyatlandırıldı. Sitemizde Angora halılara ait geniş yelpazede bütün modelleri uygun fiyatlara inceleyebilirsiniz. Angora halıları evinizde güvenle kullanabilirsiniz. Uygun fiyatlı Angora halılara sitemizden ulaşabilirsiniz. 300-350 ₺’den başlayan fiyatlarla Angora halıları sepetinize eklemeyi unutmayın.